Visitkortet er vigtigt. I det professionelle møde er udvekslingen af de små kort en lille, men nødvendig gestus. Så vi kan komme videre med projektet, styrke relationen og ringe eller maile senere.

Jeg ved ikke, hvor mange, jeg har fået i tidens løb, men det er ikke få. De fleste kort minder mig om et møde, en samtale, et menneske, som nu er en del af mit netværk. Nogle møder gjorde et stort indtryk, og det husker jeg, når jeg ser deres kort. Men andre kort vækker ikke rigtig nogen minder om mennesket eller samtalen bag. Og det er jo en skam.

Derfor er min tanke: Kan vi bruge vores visitkort mere strategisk i vores netværkskommunikation?

Ja, det kan vi. Jeg har testet det selv og fået mange relationer og kunder til at teste det. Konklusionen er klar:

Vent med at give dit visitkort til I når slutningen af samtalen.

Fat en kuglepen og notér et nøgleord fra samtalen ned, fx “Ring 27/7” eller “Power i præsentationer”.

Når din relation tager dit visitkort frem, vil jeres møde og din kommunikation komme frem i vedkommendes hukommelse – og på den måde har du brugt dit visitkort strategisk og mere effektivt!